Blog Xplore Health

Xplore Health en el Future Classroom Lab

by: Xplore Health en el Future Classroom Lab - Category: Other - May 02, 2013

 

El passat 21 d’abril la coordinadora d’Xplore Health, Rosina Malagrida, va participar en un Workshop organizat per la European School Net (EUN) en el marc dels projectes Ingenious i Nanopinion, en el que va presentar Xplore Health a 25 professors d’Europa en el Future Classroom Lab, ubicat a la sede d’EUN a Brusel.les.

 

Durant el workshop també va tenir lloc una trobada dels professors i socis que estan desenvolupant el Nanopinion, un projecte europeu focalitzat en un portal online, en el que es monitoritza la opinió pública sobre com ens agradaria que fós el nostre futur amb les nanotecnologies. El projecte, en el que també participa Malagrida, contemplarà activitats educatives en més de 10 països europeus. 

El Future Classroom Lab va ser creat per la European Schoolnet amb el suport de 30 ministeris i socis de la indústria amb l’objectiu d’ajudar a entendre com les aules convencionals i els espais de treball poden ser organitzats fàcilment per a facilitar un canvi d’estil de docència i aprenentatge.

 

A continuació os deixem algunes de les fotografies que es van fer durant el taller d’Xplore Health. 

Rosina Malagrida presenta Nanopinion en la Future Classroom Lab

 

Rosina Malagrida presenta Nanopinion en la Future Classroom Lab

 

Rosina Malagrida presenta Nanopinion en la Future Classroom Lab

 

Leave a comment

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.